Darrer dia de festa Major de Nou Barris

La VI Festa dels Animals, el cicle cultural d’ômnium i la Trobada de Corals entre les activitats destacades

La Festa Major de Nou Barris aprofita el dilluns de pont per acabar de treure suc a la programació. D’una banda un destaquem la VI Festa dels Animals. Està organitzada per l’Associació Animalista Rescat i el Consell Municipal del Districte de Nou Barris, amb la col·laboració del Departament de Gestió i Protecció dels Animals i els voluntaris del CAACB. la festa omplirà de 10 a 21h el Parc Central de Nou Barris de paradetes de diverses protectores, i s’hi realitzaran tallers infantils, demostracions d’ensinistrament caní, i desfilada d’animals en adopció (12h), entre moltes altres activitats. L’objectiu de la festa és promoure l’adopció responsable d’animals de companyia, per això també es faran xerrades sobre l’educació i la tinença responsable (a les 13h)

Una altra activitat que es durà a terme durant tot el dia són les organitzades per Òmnium Cultural, recent constituït a Nou Barris. L’entitat porta a la plaça Major vehicles clàssic tintinaires, rondalles a càrrec de Quim Pañart (10h), música i danses tradicionals del Pirineu (12h) i un taller de còmic (de 16 a 18h).

Segunt en la línia cultural, la Coral Canticòrum organitza la seva tradicional Trobada de Corals a les 18h a la plaça Major, on a les 20.30h s’hi podrà disfrutar de màgia participativa a càrrec de Joaquim Matas i a les 22h del flamenc de Flamencart.

A més, durant el matí podeu descobrir amb visites guiades la Casa de l’Aigua i el Parc Tecnològic, i a la Zona Nord tothom qui s’apunti pot fer una caminada de 6km per descobrir els paisatges de la zona, seguida d’una botifarrada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies