Inscripcions obertes al Programa d’Emprenedoria Social del projecte ESDIS

La Biblioteca les Roquetes acollirà el mes de juny el curs adreçat per a majors de 45 anys

El proper divendres 1 de juny s’inicia a la Biblioteca les Roquetes les sessions del  Programa d’Emprenedoria Social. Es tracta d’un curs gratuït dirigit especialment a persones majors de 45 anys aturades perquè trobin en l’emprenedoria social una via per tornar al món laboral. Les sessions formatives tindran lloc tots els divendres del mes de juny, entre les 10.30 i les 12.30h, amb l’objectiu de difondre els principis bàsics d’aquest sector, que es basa en la creació d’empreses que treballin per resoldre problemes socials i mediambientals.

A més de les sessions formatives, els inscrits podran gaudir de les activitats programades com “Diàlegs i panell de retorn” amb empreses socials consolidades, que explicaran la seva experiència i trajectòria. Els participants també coneixeran l’associació d’inserció laboral Som del Barri com a exemple.

El programa, està coordinat per l’Associació Avalon i  Ceps Projectes Socials i amb suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. L’objectiu és promoure nous models d’autoocupació en el sector de l’economia social i oferir noves opcions laborals. En el cas de Nou Barris comptem específicament amb el projecte ESDIS (Emprenedoria Social, Diàlegs i sensibilització).  Podeu trobar tota la informació a través del web. Les inscripcions encara estan obertes al mail info@esdisemprenedoriasocial.com

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies