L’AV Verdum estrena local al carrer de Robert Robert

L’espai compta amb dues plantes amb oficines i una sala polivalent

L’AV Verdum ha estrenat les seves noves instal·lacions, ubicades al carrer del Robert Robert, 2. El local consta de dues plantes. La primera acull un despatx, la sala de juntes i els serveis. Al soterrani hi ha una sala polivalent, una altra de reunions, i un parell de magatzems. Els espais havien estat oficines de l’Incasòl durant la remodelació de les Vivendes del Governador i ara s’han reformat per un cost que s’apropa als 60.000 euros. Al soterrani s’ha canviat el paviment i les portes. També s’ha renovat el sistema d’extracció d’aire i s’ha fet una posta a punt de la climatització. A l’escala s’han instal·lat leds, optimitzant el consum, i baranes adaptades per complir la normativa. I a la primera planta s’han ampliat els banys, a l’hora que se n’ha fet un d’adaptat.

L’AV Verdum es traslladen, doncs, des de l’espai que tenien fins ara al carrer de l’Artesania i volen aprofitar el nou espai per engegar amb més força i atraure més veïns a participar. L’espai està obert als veïns dimarts i dijous de 18 a 20h.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies