Es reprenen els enderrocs dels darrers blocs amb aluminosi a la Trinitat Nova

El solar es convertirà en una plaça on es reconstruirà la Torre del Rellotge

Aquesta setmana ha engegat una nova fase d’enderrocs a la Trinitat Nova per tirar a terra tres dels darrers blocs amb aluminosi. Les obres han començat per l’edifici del carrer de la Llosa i després continuaran per dos blocs del carrer de S’Agaró. Les tasques avancen ràpid ja que els pisos feia molt temps que eren buits i havien patit molts actes vandàlics, que els havien deixat en pitjor estat del que l’aluminosi els havia afectat.

Un cop a terra, el carrer de la Llosa desapareixerà per sempre i tot el terreny es convertirà en una plaça que, segons l’AV Trinitat Nova, vol convertir-se en una mena de punt central, plaça major, i que haurà de salvar el gran desnivell entre aquesta zona baixa del baixa (el carrer de S’Agaró) i el carrer de Palamós. D’aquesta manera es connectarà millor el barri. A la plaça es construirà una torre amb un rellotge que recordarà la històrica icona del barri, enderrocada fa tot just cinc anys. La nova Torre del Rellotge està per definir, però se sap que no tindrà els 15 metres d’alçària de l’original, sinó la meitat. La idea era que utilitzar les esferes i la maquinària del rellotge històric però no s’han pogut salvar pel seu deteriorament. A més, en aquest terreny també es construiran dos blocs d’habitatges de protecció oficial.

Un cop acabada aquesta fase d’enderrocs, quedarà un edifici pendent d’enderrocar, l’anomenat ‘bloc groc’, al carrer de Palamós, just al davant de l’edifici que cau aquests dies.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies