Els veïns aturen les obres a la plaça dels Nou Pins

Els comerciants demanen a l’Ajuntament que no ampliï les voreres urbanitzades fa tres anys

Les obres d’urbanització del carrer dels Nou Pins estan aturades des de dilluns en el tram entre el carrer del Conveni i Tissó. Els veïns es van oposar a que les tasques comencessin en plena festa major del barri, afectant un dels escenaris dels actes: la plaça dels Nou Pins. A més, els comerciants del carrer no veuen amb bons ulls el projecte d’urbanització del carrer que preveu ampliar les voreres. Segons els comerciants la vorera, renovada fa només tres anys, ja és prou ample. Un altre punt de la reforma que tampoc convenç els comerciats és la substitució del mur de la plaça per un parterre. És per això que veïns i comerciants ha demanat a l’Ajuntament que revisi el projecte d’urbanització del carrer i la plaça.  De moment, Districte ha aturat les obres en aquest tram, a petició dels veïns, per continuar els treballs al carrer més enllà de la plaça. De moment, s’estudia la possibilitat de fer més accessible la plaça des del carrer amb la supressió del mur.

Les obres a la vorera seran més difícils d’aturar ja que coincideixen també amb el soterrament de les línies elèctriques del carrer i la millora del clavegueram. Els comerciants no veuen amb bons ulls que es tornin a fer obres al carrer, perquè això tindrà un impacte negatiu en els negocis, perquè coincideixen amb les dates d’estiu. Fa tres anys, l’Ajuntament ja va renovar el carrer dels Nou Pins seguint les demandes dels veïns i comerciants, millorant la vorera i afegint una zona d’aparcament per a motos i una zona de càrrega i descàrrega. Aquests dos punts s’haurien de traslladar a un altre lloc si es manté el projecte d’urbanització actual, que preveu ampliar les voreres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies