La Trinitat Nova inicia la seva Festa Major

Els actes comencen avui amb l’espectacle dels alumnes de l’Institut Escola Trinitat Nova

Aquest cap de setmana coincideixen en el calendari dues festes majors. Els veïns de la Prosperitat esgoten els darrers actes de la seva festa major, mentre que a la Trinitat Nova enceten avui el programa festiu, una festa que durarà fins al proper diumenge dia 10.

Els grans actes començaran demà amb la mostra de tallers que es fan a la zona i dues de les novetats d’enguany: un chill-out al nou casal del barri, i una batalla de ‘gallos’, és a dir un campionat de rapers per decidir qui fa les millors rimes. Un campionat que serà classificatori per a la competició catalana. Abans, però, avui els joves de l’Institut Escola Trinitat Nova ofereixen al barri un espectacle al teatre del Casal de Gent Gran, situat al carrer de la Fosca).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies