Obres de reurbanització al carrer d’Alcúdia entre els carrers de Deià i Valldemossa

El tram guanyarà voreres amples i s’hi eliminaran les barreres arquitectòniques

Han començat les obres per reurbanitzar el darrer tram que quedava pendent de renovar al carrer d’Alcúdia. Concretament es el tros d’illa que va des dels carrer de Deià fins al carrer de Valldemossa. L’obra durarà fins al proper novembre. En aquest temps es crearà un espai més accessible per al veïnat, ja que s’amplien les voreres i s’eliminen els desnivells existents i les barreres arquitectòniques. A l’espai que es guanya per als vianants, es col·locarà nou mobiliari urbà i nou arbrat. També es farà el soterrament de les línies de serveis aèries i es renovarà la xarxa d’enllumenat públic amb tecnologia led. A més, es renovarà el sistema de recollida d’aigües.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies