La Guàrdia Urbana investiga les causes de l’aparatós accident a la via Júlia

Un vehicle ha xocat contra cinc cotxes i dues motos i ha provocat destrosses en el mobiliari urbà

Ensurt a primera hora del matí d’ahir a la via Júlia, quan un conductor ha perdut el control del seu cotxe a l’altura del carrer de la Font d’en Canyelles i ha topat contra diversos vehicles i s’ha emportat per davant mobiliari urbà i un cotxe. El conductor era un home gran, veí del barri, que ha donat negatiu en alcoholèmia. Encara es desconeixen els motius pels quals ha perdut el control del seu cotxe, un KIA Carnival adaptat per a persones amb discapacitat de color gris. Primer ha topat contra un cotxe aparcat. Després ha destrossat el semàfor i una paperera, per acte seguit topar contra un cotxe i dues motos, abans de pujar a la vorera de la via Júlia i endur-se per davant un banc, un arbre i acabar encastat contra els cotxes que estaven aparcats. El xoc ha tingut lloc on habitualment hi ha la terrassa d’un bar que a aquella hora encara no estava muntada del tot, i només hi ha hagut alguns desperfectes a algunes taules.

Tot i ser un accident molt aparatós, només hi ha hagut un ferit lleu, un dels conductors, i també es va atendre una dona que sortia d’un comerç i amb l’ensurt, va caure. El conductor del KIA, d’edat avançada, també ha estat examinat però ha resultat il·lès.

Els primers en arribar al lloc dels fets van ser els Mossos d’Esquadra, que van demanar de seguida ajut a la Guàrdia Urbana. També s’hi van desplaçar els Bombers per retirar l’arbre que havia caigut sobre els vehicles. Finalment les grues van retirar els vehicles sinistrats i les unitats de manteniment municipal van retirar les restes del banc i del semàfor. La zona va estar acordonada un parell d’hores.

La Guàrdia Urbana s’ha vist obligada a tallar el trànsit durant una estona. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidents s’ha fet càrrec del sinistre i ara n’investiga les causes.

 

Foto d’Aurora Rodríguez, periodista de betevé

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies