Un itinerari de ‘Paraules de Foc’ per la víspera de Sant Joan

El Grup d’Història de Can Basté prepara un recorregut per desvetllar secrets del barri de Can Peguera i el Mental  

Sota el nom de ‘Paraules de Foc’ el Grup d’Història de Can Basté ens ha preparat un recorregut per la histròria del barri de Can Peguera i l’antic Institut Mental de la Santa Creu.  Una barreja de poesia, història i llums per escalfar el cos i l’ànima la víspera de la revetlla de Sant Joan.

L’itinerari començarà a les 19h del vespre i es farà tot un recorregut pel barri de Can Peguera, seguidament els participants veuram l’Institut Mental, pres pels milicians durant la Guerra Civil, i per últim redescobriran qui va ser en Facerías, el darrer maqui urbà abatut a les portes del mur del mental.  El Grup d’Història de Can Bastéen desvetllarà els secrets millor guardats del passat de Nou Barris amb un bon còctel de literatura i poesia.

L’itinerari s’inicia a la seu del districte de Nou Barris i finalitza a l’església de Sant Francesc Xavier, amb una sorpresa llumínica per als assistents.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies