Comencen les obres a la plaça d’Olof Palme

El projecte elimina barreres arquitectòniques i reordena l’espai

Les tanques ja barren el pas a la plaça d’Olof Palme per començar les obres que transformaran l’espai. Aquestes obres tenen dos objectius. D’una banda crear un espai més accessible, amb l’eliminació de desnivells i barreres arquitectòniques. En aquest sentit, s’enderrocaran les escales i grades que hi ha en un lateral, i s’instal·larà una nova escala metàl·lica.

D’altra banda es reordenaran els elements per aprofitar millor l’espai. Els jocs infantils es desplaçaran des del centre de la plaça a un costat, i es crearà un espai d’estada amb bancs i parterres amb vegetació. També s’enjardinarà tota la superfície abans ocupada per les grades i es renovaran el mobiliari urbà i les xarxes d’enllumenat i clavegueram.

Les obres tenen una data prevista de finalització és el proper mes de novembre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies