500 x 20 prepara un fòrum per debatre sobre l’habitatge

L’entitat celebra el seu 13è aniversari reivindicant un lloguer públic i assequible

Enguany, 500×20 celebra els seu 13è aniversari. L’entitat va néixer amb l’objectiu de defensar el dret de l’habitatge per a tothom. Amb motiu de l’aniversari han preparat un Fòrum d’Habitatge en el qual els diversos grups d’habitatge de totes els barris puguin debatre i reflexionar sobre el tema. És per això que des de l’entitat es demana col·laboració i ajut en l’organització. Els col·lectius interessat poden enviar un mail a 500×[email protected]  Està previst que el Fòrum d’Habitatge se celebri aquest cap de setmana (7 i 8 de juliol) a l’Ateneu la Bòbila (carrer de l’Estudiant, 1).  En aquests enllaços podeu trobar més informació sobre el Fòrum d’Habitatge .

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies