Txikung-Qigong a l’aire lliure

Hi haurà sessions gratuïtes els dissabtes i diumenges de juliol al Parc de Can Dragó 

El txikung es practica arreu de la Xina i a tot el món per recreació, exercici i relaxació, medicina preventiva, meditació, creixement personal i també com a entrenament per a arts marcials. La seva pràctica inclou meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica, i un estat mental meditatiu i calmat.  Aquest mes de juliol els veïns de Nou Barris tenen l’oportunitat de practicar Tkikung-Qigong al Parc Esportiu de Can Dragó. La cita serà els dissabte i diumenges de juliol de 9h a 10h del matí.  L’activitat és gratuïta per cal inscriure’s prèviament al correu enjuantrigasqigong@gmail.com.

Les sessions consistiran en un lleuger escalfament, amb la pràctica dels 8 joies de Qigong, amb alguna explicació tècnica per als no iniciats i una mica d’automassatge Tuina.  La part pràctica acabarà amb unes orientacions sobre meditació. Al final de la sessió, hi haurà un torn de preguntes i respostes per als que tinguin dubtes.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies