Can Verdaguer exposa els treballs del 19è Concurs de Còmic de Nou Barris

Enguany s’han presentat 65 propostes d’adults i infantils-juvenils

El centre cívic Can Verdaguer exposa fins al 21 de juliol els treballs que han optat aquest any als premis del Concurs de Còmic de Nou Barris. L’edició número 19 del certamen ha registrat un augment de la participació i ja han estat 65 les historietes presentades. Això ha fet que calgués més espai per exposar les obres i s’ha traslladat la mostra a la segona planta de la masia, les golfes.

El jurat va estar format per membres de Ficomic, Norma editorial, l’escola Joso, Arkham Comics i KBOOM va triar entre elles els set premis, dividits per categories d’adults (a partir de 16 anys) i infantil-juvenil en castellà (aquestes per a dibuixants entre 9 i 15 anys) i el que va ser novetat l’any passat, infantil-juvenil en català, una categoria que es consolida.

Com sol ser habitual, a l’exposició hi ha representats molts estils i tècniques de còmic i dibuix. Des dels més foscos als més acolorits. També es troben làmines a dibuix al costat d’altres fetes amb ordinador. Entre totes destaca el segon premi d’adults, un còmic que ha plasmat alguns escenaris de Nou Barris, com ara el Parc Central o la Biblioteca Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies