40 tones de sorra converteixen la plaça d’Àngel Pestaña en una platja

El cicle Prospebeach acull tot el juliol casals d’estiu i competicions esportives

Els primers infants ja han començat a gaudir de la platja de la Prosperitat. No var esperar ni tan sols a que acabessin de marxar els operaris, que ahir al matí feien els darrers retocs. Han calgut unes 40 tones de sorra reciclada per convertir un any més la plaça d’Àngel Pestaña en la platja de la Prosperitat. Durant aquesta setmana uns 30 camions han portat la sorra i els operaris han preparat el recinte. A partir del 4 de juliol i durant tot el mes la Prospebeach acollirà les activitats matinals dels casals d’estiu del barri i de l’entorn. Els caps de setmana  es reserven per a les competicions, el tradicional torneig de volei-platja de 4×4 i per parelles, i el tenis-platja. Unes competicions que tenen tan seguiment que el més tradicional, el volei-platja 4×4, esgota les més de 90 inscripcions d’equips en tan sols dos dies.

La idea del Prospebeach és apropar la platja a un veïnat que viu lluny del mar, i aprofitar-la per incrementar encara més les trobades a la plaça d’Àngel Pestaña. Durant la legislatura passada les retallades van afectar el cicle, que es va quedar sense sorra pel seu elevat cost. Un cop recuperada la sorra, els organitzadors es mostren molt satisfets per la participació de grans i petits a la platja. “Des que van tornar a posar la sorra, s’ha tornat a reprendre amb més força perquè aquests matinals, aquests casals d’estiu no venien aquí, perquè amb asfalt, doncs marxaven a un altre lloc o marxaven a la platja de veritat. Ara amb la sorra s’ha recuperat una mica més de força, i el Prospebeach ha guanyat més qualitat, per tenir activitat tot el dia i durant tota la setmana.”, explica Álex Navarro, de la comissió de Prospebeach. A més de la sorra, la comissió del Prospebeach instal·larà una carpa amb aspersors i algunes piscinetes d’aigua perquè els usuaris es puguin refrescar.

D’altra banda, ahir la platja es va trobar emmarcada amb els colors de l’arc de Sant Martí. Un col·lectiu LGTBI ha pintat part de les grades de la plaça per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies