Dijous, maig 23, 2024
CulturaLa Guineueta

La Biblioteca Nou Barris tancada per obres fins al 15 d’octubre

S’hi construiran tres sortides d’emergència i s’ignifugaran els sostres

La Biblioteca Nou Barris aprofita l’estiu per dur a terme obres que adequaran l’edifici a la normativa actual de seguretat. Les mesures consisteixen en construir tres sortides d’emergència noves i protegir els sostres contra el foc. A més s’adaptarà un dels serveis i l’ascensor per a persones amb diversitat funcional. L’equipament estarà tancat fins al 15 d’octubre. Mentrestant, s’ampliarà l’horari de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta.

Aquest any la Biblioteca Nou Barris ha complert vint anys en funcionament i l’Ajuntament ha decidit posar-la al dia pel que fa a la normativa de seguretat. Una de les actuacions, la protecció del sostre amb una capa antiincendis, obliga a tancar la biblioteca entre el 2 de juliol i el 15 d’octubre. Quan torni a obrir els usuaris trobaran tres sortides d’emergència noves, que s’afegiran a l’actual de la segona planta. Una d’elles es trobarà a la sala infantil, una altra s’obrirà a la sala de revistes amb sortida a la plaça Major, i la darrera connectarà la planta altell, on estan situats els serveis tècnics i el magatzem, amb la sortida d’emergència de la Seu del Districte. També s’hi construirà un servei adaptat a la planta baixa i s’aprofitarà per millorar les botoneres de l’ascensor per a persones amb diversitat funcional.

Durant els tres mesos i mig que l’equipament romandrà tancat, es reforçarà el servei de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, i no tancarà els dissabtes al matí ni l’agost. Aquells usuaris que tinguin un document en préstec podran retornar-lo en qualsevol biblioteca de la xarxa. En tot cas, des de la Biblioteca Nou Barris s’han allargat els terminis de devolució fins al 20 d’octubre, per a tothom que prefereixi esperar a la reobertura per tornar el llibre, pel·lícula o disc.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies