La piscina de Can Dragó participa a la 25a edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

La piscina coberta és una de les 600 instal·lacions de la campanya solidària

El “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica sense cura que a Catalunya afecta 7.000 persones, el 70% de les quals són dones. A Catalunya més de 600 piscines participen en el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives, però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual hi participen més de 100.000 persones. Una de les participants és la piscina coberta de Can Dragó.

L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que la pateixen tot mullant-se en les piscines que participen en la campanya. Cada any, el Mulla’t centra els esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb la malaltia: aquest any posa els ulls en l’esclerosi múltiple infantil, ja que entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes.

Més informació al web oficial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies