En marxa les obres per enllaçar el carril bici de Rio de Janeiro amb Sant Andreu

Els ciclistes giraran a l’altura del carrer de Tissó cap a la Meridiana separats de la resta de vehicles

Ja estan en marxa les obres que connectaran l’avinguda de Rio de Janeiro i el passeig de Santa Coloma amb un carril bici bidireccional. Aquest carril creuarà la Meridiana cap a Sant Andreu. Les obres es faran en tres fases i consistiran en petites demolicions, pavimentació i senyalització vertical i horitzontal. Alguns d’aquests treballs caldrà fer-los necessàriament en cap de setmana o en horari nocturn, per minimitzar les molèsties als conductors i veïnat.

La primera d’aquestes fases finalitzarà el 30 d’agost, amb els treballs de demolició i urbanització de nous guals de vianants i de bicicleta a l’avinguda de Rio de Janeiro. Es condicionarà també el paviment del vial de gir de l’avinguda de Rio de Janeiro amb el carrer Tissó, que actualment és de llambordins i està protegit per un parterre.  Aquest vial,  que actualment fan servir els cotxes per girar, passarà a ser només per a les bicicletes. Els cotxes giraran ara pel tram de calçada del carrer de Tissó que passarà a ser de doble direcció.

Les obres afecten el carril de circulació adjacent al pas de vianants i el carril de reserva de taxi de la calçada mar de l’avinguda de Rio de Janeiro. Els passos de vianants es mantenen operatius.

Hi haurà més afectacions. Del 30 de juliol al 24 d’agost es tallarà el carril Bus Vao d’entrada a Barcelona, i del 6 al 31 d’agost es tallarà el carril ràpid de sortida de Barcelona. A més, del 16 de juliol al 13 de setembre s’afectarà puntualment el carril bus de sortida de Barcelona de l’avinguda Meridiana per l’execució del gual.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies