Un casal d’estiu assequible a tothom

Fundisoc organitza cinc setmanes d’activitats perquè cap nen es quedi fora per raons econòmiques

El casal d’estiu de la Fundació per a la Integració Social (Fundisoc) continua creixent i aquest any incorporen dues localitzacions noves. A més del ja consolidat al camp de futbol de la Muntanyesa, han obert dos nous al camp de la Guineueta i al Besòs. El casal està pensat perquè cap infant es quedi sense casal d’estiu per qüestions econòmiques. Treballen els valors i les emocions optimistes i positives.

Les famílies troben una oferta de casal d’estiu de cinc setmanes a un preu més ajustat que altres casals. “Costa uns 50 euros menys per setmana que altres casals – explica José Luís Velasco, director Fundació per a la Integració Social (Fundisoc)- L’horari és de 9 a 17h, encara que tenim acollida gratuïta des de les 8h. Estan dissenyats per reduir els desavantatges de la desigualtat d’oportunitats. Pretenem que, malgrat les diferències econòmiques de les famílies, tots els nens tinguin la possibilitat de tenir un espai lúdic, educatiu i divertit.” Compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i altres entitats, com els clubs que acullen el casal i la Fundació Damm.

L’oferta del casal s’adapta a l’ampli ventall d’edats, entre els 3 i els 14 anys. Es basa en l’esport, els jocs, els balls i les excursions. A partir d’aquesta base,  treballen valors positius com la convivència i el respecte. També la sostenibilitat i la nutrició saludable, que troben en els àpats, equilibrats i on no hi té cabuda el plàstic.

Aquests casals d’estiu finalitzen aquest mes. Però al mes d’agost Fundisoc continua la seva tasca a l’àrea del Besòs. Allà organitzen un casal amb infants derivats de Serveis Socials, per garantir-ne la nutrició saludable. També els ofereixen l’oportunitat de sortides i acampades a la muntanya. En aquest sentit, també promouen el benestar emocional i psíquic dels participants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies