Dissabte de festes, blues i dinars populars

Vallbona celebra una festa reivindicativa, mentre Porta fa una barbacoa popular i es disputa el campionat de volei-platja del Prospebeach

Avui no hi ha excuses per quedar-se a casa. L’agenda lúdico-cultural del districte és plena a vessar. D’una banda a Vallbona celebren la tercera edició d’una festa reivindicativa que aposta pel medi ambient i la sostenibilitat. A partir de les 11.30h trobareu a la pèrgola i planta fotovoltaica, i a l’entorn del rec Comtal, activitats infantils, jocs d’aigua  inflables. Al migdia podreu degustar en comunitat una paella popular. I a la tarda continuaran les activitats amb bingo i el concert del grup Vozes, a les 19h.

També avui la Comissió de Festes de Porta acomiada la temporada amb una gran barbacoa a la plaça de Sóller. A partir de les 11h començaran les activitats d’aigua per a totes les edats. Els organitzadors conviden a portar el banyador, roba de recanvi, menjar i, si en teniu, també barbacoa.

Més aigua, sorra i barbacoa trobareu a la plaça d’Àngel Pestaña, on avui des de primera hora i fins ben entrada la matinada, té lloc les competicions de volei-platja de la Prospebeach 2018. És el torneig estrella del festival estiuenc de la Prosperitat i bona prova és que les inscripcions s’esgoten en poques hores. l’espectacle avui serà dins i al voltant de les pistes, on habitualment tenen lloc altres competicions divertides i dinamitzacions.

I per si encara hi ha forces al vespres, la Seu del Districte acull el Festival de Blues de Barcelona amb aquest cartell:

20h Keith Dunn & Balta Bordoy
21.45h Rob Stone & The Boogiers
23.30h Travellin’ Brothers

Rob Stone & The Boogiers

Rob Stone és un dels harmo­nicistes més joves en l’actual escena del blues Internacio­nal. Respectant el camí més tradicional, les actuacions de Rob són sinònim d’adrenali­na. Nascut a Boston, adobat a Chicago i residint actualment a Los Angeles, ha tingut l’oportunitat d’obrir concerts per caps de cartell com ara BB King, Sheryl Crow, Robert Cray, James Cotton, Los Lobos o Etta James. En aquesta ocasió ve acompanyat per la força del quartet de David Giorcelli, un dels màxims exponents pel que fa al piano blues i boogie woogie al nostre país.

Travellin’ Brothers

Formats a finals de l’any 2003 a la localitat bis­caïna de Leioa, al costat de les ribes de la ria de Bilbao, els Travellin ‘Brothers s’han forjat a si mateixos durant aquests anys; són sis amics, sis germans, i la complicitat és una de les seves grans virtuts, fàcilment palpable en la seva actitud sobre els escenaris. Guanyadors el 2015 de l’European Blues Challenge a la millor banda de blues del continent, ara presenten el seu vuitè disc “13th Avenue South”, gravat i produït el 2017 a Nashville.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies