Nou Barris edita una guia de recursos per a dones

La publicació ofereix informació pràctica dels serveis que hi ha al districte

Districte de Nou Barris ha presentat una “Guia de recursos per a dones a Nou Barris”, que ofereix informació pràctica, completa i entenedora sobre els diferents recursos i serveis existents a Nou Barris (i, en alguns casos, en d’altres zones de la ciutat) especialment adreçats a les dones. També s’hi relaten els diversos òrgans de participació de les dones a l’Ajuntament de Barcelona, i de les entitats de dones del districte

Concretament, a la guia hi torbareu els recursos relacionats amb assessorament jurídic, apoderament i lluita contra la discriminació i l’assetjament ; Separacions, divorcis, guàrdia i custòdia ; Violència masclista; Salut sexual i reproductiva; Treball sexual; Relacions igualitàries; i Recursos i serveis generals.

La guia es distribuirà al llarg d’aquest mes de juliol per les diferents entitats i equipaments com els casals de barri i de gent gran, les entitats de dones, els centres cívics, les biblioteques o els CAP. Però si la voleu consultar ara mateix, la podeu trobar online.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies