Les obres del carrer dels Nou Pins es fan sense perjudicar els comerços

Una comissió de seguiment vetlla perquè la urbanització es faci consensuada amb els comerciants  

Els comerciants del carrer dels Nou Pins han arribat per fi a un acord satisfactori amb l’empresa que està duent a terme les obres d’urbanització del carrer. L’empresa s’ha compromès a que les tasques tinguin en mínim impacte possible en els negocis.  Per aconseguir-ho s’han reajustat els terminis de les obres. Fins al novembre s’actuarà en el tram entre el carrer d’Argullós i Tissó.  I d’octubre a novembre es farà el tram que comprèn la plaça dels Nou Pins. A més, es tindran en compte els horaris i les vacances dels comerços per dur a terme determinades actuacions que puguin suposar un major impacte. “El que s’ha fet és posar una mica en consonància algunes de les accions de les obres amb els horaris i vacances dels comerços. D’aquesta manera no ens afectem.”, explica Víctor Marcos, un dels comerciants. Val a dir que alguns comerços disposen de terrasses i d’altres no poden tancar les portes si es produeix molta pols perquè a dins no tenen aires condicionats.

Al maig els comerciants de la plaça dels Nou Pins van aturar les obres en el seu tram de carrer. A la protesta s’hi van sumar també els veïns que van veure com es perdia també un dels escenaris de la festa major del barri.  La comissió de seguiment de l’obra configurada per veïns i comerciants ja ha hagut d’intercedir en diverses actuacions que s’han dut a terme per part de l’empresa sense prèvia consulta. La darrera va afectar les terrasses de dos bars a la confluència dels Nou Pins amb el carrer de Joaquim Valls. Els comerços van trobar aixecades les voreres on habitualment instal·len les taules i cadires.  A hores d’ara, l’empresa ha pavimentat provisionalment el terra de les dues terrasses perquè puguin continuar amb el negoci.

Les obres de reurbanització del carrer dels Nou Pins preveuen ampliar les voreres i regular una mateixa línia a tot el carrer. A més, resoldran la connexió amb la plaça dels Nou Pins, actualment separada amb un mur.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies