L’aigüat deixa fora de servei la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta

La tempesta va inundar també la Ronda de Dalt a Canyelles durant bona part del matí

Nou Barris encara viu les conseqüències per l’aigüat que va caure ahir al matí. El cas més flagrant és el de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta (a la imatge, en una fotografia extreta del seu Facebook). La pluja va inundar la planta baixa i la soterrània, causant danys greus. Han quedat  inutilitzats els lavabos i el quadre elèctric, entre altres desprefectes. Això ha fet que la biblioteca tanqués  fins a nou avís. En el cas de la planta -1, els arranjaments podrien trigar setmanes. La resta de les plantes, encara no se sap si podran recuperar una certa normalitat i obrir-se en els propers dies. Es dona el cas que aquesta biblioteca ha de servir de reforç del servei per compensar la Biblioteca Nou Barris, tancada per obres fins al 15 d’octubre.

Va ser un matí ple d’incidències. L’Ajuntament va activar en fase d’alerta el Pla municipal d’emergència per insuficiència drenant a causa de les pluges registrades. Un altre cas va ser la Ronda de Dalt. Els Bombers van actuar a l’altura de la sortida 3, en sentit Llobregat, a Canyelles, ja que dos carrils van quedar inundats i intransitables. Les entrades 1, 2 i 3 van estar tallades durant pràcticament tres hores.

El metro també va patir afectacions. La línia 3 va quedar aturada durant una hora entre les parades de Mundet i Valldaura, dues estacions inundades. El servei només va funcionar de forma parcial, entre la Zona Universitària i Montbau i entre Canyelles i la Trinitat Nova.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies