El carrer del Pintor Alsamora als anys vuitanta

Fotografies que testimonien el passat de Nou Barris

Aquest estiu recuperem algunes de les fotografies que il·lustren alguns dels capítols del nostre districte. La majoria són fotografies d’indrets, esdeveniments i veïns que han recopil·lat, conservat des de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris i que han explicat i difós a partir del seu bloc.

L’autor de la fotografia és un jove Kim Manresa. Va retratar un instant quotidià del barri de Porta, l’actual carrer del Pintor Alsamora, que permet veure com ha canviat el paisatge des dels anys vuitanta. En aquells temps, el barri encara respirava un cert ambient rural. De fet, a prop del lloc d’aquesta fotografia hi ha Can Verdaguer, que va ser masia agrícola fins a l’any 1986.  La urbanització progressiva i les accions del PERI de Porta van fer desaparéixer la majoria de les cases baixes del barri. Ara aquest carrer, el Pintor Alsamora, és una artèria important que connecta la Meridiana amb el passeig de Verdum i la Seu del Districte, pel costat del cementiri de Sant Andreu.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies