“L’Estiu al Pati!” abaixa el teló amb cabaret de circ

La Seu del Districte acull a les 20h l’espectacle de Coop de Circ

Després de tres caps de setmana plens de música i espectacles, la Seu del Districte es prepara avui per rebre la darrera proposta del festival “L’Estiu, al Pati!”, que va començar el 30 de juny. Aquest cop toca un cabaret de circ, de la mà de la cooperativa Coop de Circ. Sota aquest nom s’agrupen artistes de circ que han posat en comú les seves millors tècniques per crear un cabaret únic. Avui, a partir de les 20h, podreu gaudir d’un xou especial, resum dels seus números més destacats. Una proposta per a tots els públics que, com la resta d’epsectacles que han conformat el cartell del cicle de ‘L’Estiu, al Pati!’, és d’entrada gratuïta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies