Els solar del carrer del Pintor Alsamora continua com a aparcament públic

L’Ajuntament estudiarà què fer amb els vehicles abans de finalitzar el període de tolerància

Estava previst que ahir s’acabés el període de tolerància que permet als veïns de Porta aparcar en aquest solar del carrer del Pintor Alsamora. Els conductors, però, respiren tranquils. L’Ajuntament ha decidit allargar el període de tolerància per aparcar mentre realitza un estudi de mobilitat i troba una possible alternativa a la pèrdua d’aquestes places d’aparcament, més d’un centenar. L’alarma entre els conductors es va disparar la setmana passada quan els operaris van retirar el cartell d’aparcament provisional situat a l’entrada del solar, qualificat com a zona verda. Els operaris, a més, van distribuir triangles als vehicles per informar de la fi del període de tolerància per aquest dilluns dia 23 de juliol. A l’entrada es va instal·lar també un cartell informant als veïns del canvi d’ús del solar. Molts veïns van queixar-se a l’Associació de Veïns de Porta denunciant que a hores d’ara molts carrers del barri estan en obres i sense aparcament. A més, afegeixen que la majoria de les promocions d’habitatges construïdes al barri no disposen d’aparcament soterrat. És per això que la treva de l’Ajuntament ha alleugerit provisionalment als veïns, però demanen solucions abans no es faci efectiva.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies