Comencen les obres per reformar la popularment coneguda plaça de la Trobada

L’espai situat al parc del Pla de Fornells serà més accessible per als veïns de les Roquetes i la Trinitat Nova

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització de la plaça de la Font al parc del Pla de Fornells, popularment batejada com a plaça de la Trobada. L’objectiu no és altre que el de crear un espai accessible per als veïns i veïnes de l’entorn, eliminar els desnivells i les barreres arquitectòniques, i facilitar l’accés a la plaça tant des del carrer com des del parc.  L’actuació crearà un espai de trobada entre els barris de les Roquetes i la Trinitat Nova. L’arbrat i la vegetació generaran zones d’ombra i permetran un ús polivalent de la plaça. A més, a l’espai proper a les escoles, s’instal·larà una àrea de jocs infantils, dividida en dues zones. També es farà la renovació del mobiliari urbà i de les xarxes d’enllumenat i clavegueram. Està previst que les obres acabin el febrer de 2019.

Aquesta plaça va convertir-se en un lloc de trobada per a tots dos barris arrel de les obres de reforma de l’Ateneu Popular. La font central de la plaça es va haver de cobrir per acollir una carpa provisional per a l’Ateneu. Quan l’Ajuntament va voler instal·lar de nou la font, al 2014, els veïns s’hi van oposar i van optar per mantenir la plaça tal i com estava. Sense la font, que hipotecava bona part de l’espai, la plaça s’ha convertit en un espai de trobada en el qual s’hi organitzen moltes activitats com ara espectacles, tallers infantils, etc.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies