A l’estiu els infants juguen a les places de la Zona Nord

Darrers dies per gaudir de jocs i esports programats cada vespre de dilluns a divendres 

Aquest estiu els infants de la Zona Nord que no han marxat fora de vacances han pogut gaudir de moltes activitats com ara casals d’estiu, colònies, zones de jocs, el camp de Treball per a joves del PES Cruïlla, el campus multiesports i lleure del Racing Vallbona, o sortides diverses al parc d’atraccions del Tibidabo.  Fins al 7 de setembre els més petits també poden participar cada vespre de 18 a 21h d’activitats com ara jocs i esports a les següents places de la Zona Nord: Eucaliptus, Metro, Roja, Verda i Primer de Maig.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies