Cursos gratuïts de carnisseria i peixateria a Trinitat Nova

Es duen a terme a Mercabarna fins al desembre, en el marc del Pla de Barris

Si voleu ser professionals en la venda de carn, xarcuteria o peix el Pla de Barris de Trinitat Nova us ho posa fàcil. Del setembre a desembre, en el cas de la carn i la xarcuteria, i de l’1 d’octubre fins també a desembre, podreu dominar les tècniques i actituds que permetin acollir, atendre i vendre directament al client productes carnis, elaborats i formatges, manipular aquest tipus de productes i també aprendre els processos d’elaboració, envasat i emmagatzematge de productes carnis.

Si, en canvi, opteu pel curs de peixateria, desenvolupareu els processos bàsics de filetejat i tall de peix i marisc, utilitzant les tècniques més apropiades, i col·laborareu en les tasques relatives a la recepció, classificació de matèries primeres, processos d’elaboració, venda, envasat i emmagatzematge de productes pesquers.

Podeu preinscriure-us als cursos enviant un correu electrònic a pladebarris@bcn.cat, al telèfon 662 663 276 o presencialment a l’oficina del Pla de Barris de la Trinitat Nova (carrer de la Fosca, 10-12).

Calendari dels cursos:

  • Curs de carnisseria i xarcuteria: del 12 de setembre al 3 de desembre, tots els dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 20 h. Lloc: Mercabarna- Zona Franca. Preu: gratuït. El cost del desplaçament està inclòs en la formació.
  • Curs de peixateria: de l’1 d’octubre al 10 de desembre, tots els dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 20 h. Lloc: Mercabarna- Zona Franca. Preu: gratuït. El cost del desplaçament està inclòs en la formació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies