Berenar saludable i teatre per a nens a la Zona Nord

La plaça Roja acull un espectacle infantil i un taller a càrrec d’una dietista i nutricionista

Els més petits poden gaudir aquest vespre d’un berenar saludable a la plaça Roja. La dietista i nutricionista Raquel Derch dinamitza un taller per a infants amb l’objectiu d’ensenyar-los a menjar tenint en compte la salut.  Derch és Tècnica Superior en Dietètica i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona, i des d’un bon inici s’ha especialitzat en la docència, formació i educació alimentària.

Un cop berenats els nens i nenes gaudiran també d’un conte teatralitzat, musical, amb titelles i actors.  ‘El viatge d’en James’ de la companyia Aula teatre ajuda a potenciar el sentiment d’autoconfiança i a no quedar-se passiu davant les adversitats i posar consciència i valor a l’amistat. Tot succeeix a una paradeta de fruita. Els elements que trobaran els infants els ajudaran a explicar aquesta adaptació de l’original conte d’en Roald
Dahl, amb una narradora molt especial i alhora familiar, una fruitera, amb la que poden treballar la importància de menjar verdures i fruita. Tot acompanyat de música i cançons per gaudir amb tots els sentits.

 

17.30h Berenar Saludable per a nens dins un taller impartit per Raquel Derch, dietista – nutricionista

18.30h ‘El viatge d’en James’, Aula teatre.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies