Un nou servei de suport psicològic per a joves i adolescents

Konsulta’m té  la seu al Centre Cívic Zona Nord i atén els dimecres

Konsulta’m és un nou servei per donar una resposta especialitzada, àgil i immediata al malestar o patiment dels joves i adolescents, així com als familiars que requereixen una orientació i suport especialitzats.

Amb aquest dispositiu es vol accedir als adolescents i joves abans que el malestar psicològic s’agreugi o es converteixi en un problema de salut mental. També es vol potenciar una tipologia de servei que s’adeqüi més als hàbits, dinàmiques i pràctiques que tenen els adolescents i joves per facilitar la vinculació i l’atenció.

L’espai Konsulta’m esdevé un servei de fàcil accés per a aquest col·lectiu ja que s’hi pot accedir sense derivació ni cita prèvia.

A Nou Barris atén al Centre Cívic Zona Nord, al carrer Vallcivera 14, en horari de dimecres, de 16 a 20h. El telèfon és el 686 791 271 i el correu electrònic konsultam@csm9b.com

L’espai també s’adreça a professionals que treballen amb grups d’adolescents i/o joves (monitors de menjador, monitors  d’esplais, professorat, personal d’equipaments municipals, etc.) i que necessiten un assessorament sobre casos o situacions concretes que es poden trobar durant l’exercici de la seva tasca professional diària.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies