Escola de salut per a tothom a la Guineueta

Nova tongada de tallers i xerrades a l’Espai Social de Salut Comunitària Guineueta

De setembre a desembre, l’Espai Social de Salut Comunitària Guineueta ofereix una nova tongada de tallers i xerrades en el marc de l’Escola de salut per a tothom. D’aquí a final d’any, podreu practicar la memòria, en un taller adreçat a persones amb deteriorament cognitiu lleu o en procés diagnòstic; podreu apropar-vos també al dolor emocional, un grup de psicoteràpia per a dones; o al txikung, una pràctica pròpia de la medicina xinesa i que meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica, i un estat mental meditatiu i calmat.

A més, hi trobareu també xerrades sobre els polls i els cucs, el càncer de còlon i l’estrés.

Aquí trobareu tota la informació. Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les entregant al CAP Guineueta la butlleta d’aquest document, enviant-la per correu electrònic a [email protected] o bé trucant al 675 213 996.

Aquesta edició de l’escola incorpora novament un Punt d’Informació sobre demències. Per tenir-hi accés caldrà demanar cita prèvia al telèfon de la Fundació Uszheimer, el 93 418 65 65.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies