L’Ajuntament tanca l’àrea de gossos de la Guineueta per incorporar millores a l’espai

La plataforma Espai Gos detecta elements insegurs que ja han ferit cinc animals

Ahir al matí els usuaris de l’àrea de gossos del Parc de la Guineueta s’han trobat amb les dues portes d’accés tancades amb pany. Representants de la plataforma Espai Gos Barcelona havien denunciat que la nova àrea, oberta en fase de proves des de fa dues setmanes, té elements poc segurs per als animals. Segons afirma l’Espai Gos, cinc gossos han resultat ferits a causa dels gabions de ferro i pedra que hi ha dins l’espai. Després d’escoltar les queixes dels usuaris, l’Ajuntament ha decidit incorporar tot un seguit de suggeriments i millores.

L’Ajuntament iniciarà en breu unes obres de millora a l’àrea de gossos del Parc de la Guineueta. Un cop implementades les millores, l’espai podrà obrir de manera oficial. La principal queixa dels usuaris se centra en els gabions de ferro i pedra situats dins l’àrea. Segons l’Ajuntament, aquests elements estructurals serveixen per a redirigir l’aigua de la riera situada sota el parc. La plataforma Espai Gos Barcelona  demana que es retirin aquests elements estructurals dins de l’àrea i que es busquin altres alternatives per redirigir l’aigua.  Els usuaris volen una àrea més diàfana, sense elements estructurals dins l’espai per a que els animals puguin córrer i socialitzar-se amb seguretat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies