Satisfacció veïnal per la redistribució de les parades de bus a Virrei Amat

L’Ajuntament reubica dues línies ortogonals per reduir la saturació de l’àrea d’intercanvi

Els veïns de la plaça del Virrei Amat es mostren satisfets després de la redistribució de parades de bus. Al juliol es van queixar que la parada avinguda de Borbó-Serrano havia concentrat un total de set línies de bus, cinc d’elles ortogonals. Això provocava diverses molèsties i van reclamar que es repartissin algunes línies amb una parada situada a cent metres. L’Ajuntament ha mogut aquest estiu dues de les línies ortogonals i el resultat és, segons els veïns, molt satisfactori. Ja no hi ha tants embussos ni taps a la zona.

Un dels principals problemes era que en concentrar-se dos o tres vehicles s’envaïa el pas de vianants proper, cosa que suposava un perill i una molèstia per als veïns. A més, sovint quedava també col·lapsada la sortida del carrer de Joan Alcover. Aquests fets es produïen sobretot perquè les línies ortogonals- que de per si ja tenen una freqüència més elevada de pas- disposen de vehicles articulats. Per això els veïns havien demanat que es repartissin les set línies amb una altra parada, cent metres endavant, on només s’aturava una línia. L’Ajuntament va estudiar la situació i així ho ha fet. Les línies D40 i D50 s’aturen ara a l’avinguda de Borbó-Costa Cuxart, i, per tant, la marquesina de l’avinguda de Borbó-Serrano acull ara cinc línies. El canvi ha estat molt ben rebut pels veïns. “En el passat ja havia estat així i agraïm la resposta ràpida de l’Ajuntament – explica Joaquim Forns, de l’AV Torre Llobeta- Tres busos ens suposava un front de gairebé cent metres que ens bloquejava el pas de vianants i un carrer. Era un caos.”

A la darrera audiència pública els veïns ja van fer comunicar la seva satisfacció al govern. Juntament amb l’agraïment, però, van demanar també que es reparés l’altre punt que havien demanat: el paviment. El pas de tants busos han malmès el paviment de manera que hi ha petits esvorancs que poden ser perillosos per als usuaris dels busos en pujar o baixar. La regidora, Janet Sanz, va afirmar que prenia nota per prendre’n mesures.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies