Els titelles són per al setembre

El festival organitzat per l’associació Titellaire de Roquetes arriba a la 13ena edició

Com cada any per aquestes dates arrenca una nova edició de la ‘Titellada, la Mostra de Titelles de Les Roquetes’. Des d’avui i fins dissabte 29 de setembre, les places i equipaments del barri ofereixen espectacles de caire familiar, amb l’objectiu d’oferir als infants un oci creatiu i participatiu, i, per tant, oferir també una accessibilitat lliure i gratuïta a la cultura popular, representada, en aquest cas, pels titelles. A més, al llarg del mes hi trobareu també exposicions, xerrades, tallers a les escoles i, fins i tot, un homenatge a una companyia de titelles en actiu amb una trajectòria professional significativa. Totes les activitats estan organitzades per l’associació Titellaire de Roquetes i són gratuïtes. En el següent enllaç podeu consultar tota la programació de la Titellada’18.

.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies