Nou Barris també celebra la Mercè

Les Roquetes acull, a més, la festa major jove La Mertxe

El nostre districte repeteix com a escenari de les festes de la Mercè. L’Ajuntament ha programat quatre concerts gratuïts, a càrrec de l’OBC, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Simfònica i Cor Gran Teatre del Liceu, i de Vozes. Aquesta nit, a partir de les 21h, serà l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya l’encarregada de portar la música a la plaça Major de Nou Barris durant una hora i quart. En aquest temps, la batuta de Kazushi Ono dirigirà un programa  que inclou obres de Dvorák, Offenbach, Txaikovski, Massenet i també Bizet, entre altres compositors coneguts. L’orquestra tindrà uns convidats especials, les nois i noies de Vozes que han estat assajant ben dur per al concert d’avui.

Els més joves d’edat o d’esperit tenen avui una altra cita amb La Mertxe, la Festa Major Jove i Participativa de Barcelona. Enguany l’escenari és l’amfiteatre de les Roquetes (al parc de Pla de Fornells) que acollirà durant tot el dia una festa lliure de sexismes i abusos, i a on s’aposta per la reducció dels residus, així que els assistents hauran de portar gots de casa o bé adquirir un al servei de venda de gots no retornables. El programa és el següent:

12h Vermutada Popular amenitzat per Hermanowar Broders
14h Dinar Popular (Paellada)
16h Trivial Intercasalerx
17h PATXARAN FEST amb les Pd’s..
– Nassim O
– Sandungueires
– Pk ella lo Valle
amb activitats intercasaleres tota la tarda
– Taller de Salsa
-Taller de graffity
– Batalla Corchipanes

22h Concert amb
– CAPINÀS
– Lxs Man Project
– Ladilla Rusa
– Pd’s Las Waxunevers

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies