La música també és una eina de transformació social a la Mercè

Vozes ofereix un concert a la plaça Major de Nou Barris dins les celebracions de la patrona de ciutat

La música pot ser una molt bona eina d´inclusió, integració i cohesió social. Ho saben els responsables d’un projecte que duu a terme activitats gratuïtes, entre les quals n´hi ha moltes de caràcter docent, que impliquen col·lectius vulnerables que van des de nens i nenes de famílies sense recursos fins a gent gran. És tracta del projecte Vozes que avui a les 12h actuen a l’escenari de festes de la Mercè, situat a la plaça Major de Nou Barris.  Infants i joves integren unes formacions orquestrals que ja han col·laborat amb artistes coneguts, però que, per la Mercè, interpreten plegades un repertori que inclou tant peces de Mozart, Schubert i Strauss com composicions de Stravinski, fragments operístics o temes del musical West Side Story, de Bernstein. L’entrada és gratuïta.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies