La Mercè porta el Liceu a la plaça Major

El programa inclou obertures i cors d’òperes de Verdi, Bizet, Gounod, Wagner i Borodin

Continuen els concerts simfònics gratuïts que les festes de la Mercè porten a Nou Barris. Avui la plaça Major es converteix en la platea del Liceu a partir de les 21h per escoltar alguns dels moments més espectaculars de les òperes del seu extens repertori. L’orquestra i el cor del Gran Teatre del Liceu interpretaran una selecció de les més destacades obertures i cors d’òperes del Romanticisme. El programa repassarà algunes obres com el “Preludi” i “Les voici la quadrille” de Carmen de Bizet, el “Preludi Acte I”, el “Coro zingarelle e matadori” i “Coro matadori” de La traviata de Verdi o el “Che faceste, dites u!” i “Patria oppressa” del Macbeth de Verdi. El repertori es completarà amb altres reconegudes obres com l’”Obertura” i “L’heure s’envole” de Roméo et Juliette de Gounod, l’”Obertura” i “Freudig begrüssen wir die Halle” del Tannhäuser de Wagner i les Danses polovtsianes d’El príncep Ígor de Borodin.

Es tracta del primer concert d’aquesta nova temporada que dirigeix el mestre Josep Pons amb l’Orquestra i el Cor del Liceu després de cloure una temporada 2017/18 plena d’èxits d’ambdues formacions i desafiaments de gran volada, com el magnífic Tristan und Isolde de Wagner, el Roméo et Juliette de Gounod o el Concert per la Pau i els Drets Humans organitzat per la Fundació Onuart, retransmès internacionalment des de la seu de les Nacions Unides a Ginebra el passat 9 de desembre.

El concert de l’Orquestra i el Cor del Liceu se celebra per cinquè any consecutiu en el marc de la Mercè i ja ha esdevingut una tradició dins dels actes de la Festa Major. La intenció és apropar i difondre l’òpera al territori català.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies