Plenari extraordinari sobre inversions i despesa corrent

La sessió té lloc a les 18.30h a petició dels grups municipals ERC, PdCat i PSC

Aquest vespre la sala de plens de la Seu del Districte acull una sessió del consell plenari extraordinària, que té com a objectiu i punt de l’ordre del dia debatre sobre les partides d’inversió i despesa corrent de l’Ajuntament. Aquesta sessió va ser sol·licitada per ERC, PdCat i PSC amb la intenció de fiscalitzar el sanejament dels comptes municipals i les possibles o no afectacions a les inversions i projectes previstos, després de les informacions que apuntaven a una disminució dels ingresos calculats pel govern municipal en els seus pressupostos. En definitiva, els partits volen preguntar el govern si hi haurà retallades i si, com a resultat, es deixaran de fer alguns projectes de legislatura. També reclamaran que aquesta informació arribi als veïns i veïnes a través dels consells de barri i que es faci un seguiment als plens sobre les inversions.

El plenari és obert a tothom fins completar l’aforament de l’espai. La sala està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició, i hi ha un servei d’interpretació de signes que funciona prèvia demanda. A més, la sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, amb un espai reservat per a les cadires de rodes.

Si no hi podeu assistir, teniu la possibilitat de seguir-ne el desenvolupament en directe a través del canal YouTube municipal.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies