El Parc de la Guineueta estrena renovació

Les principals novetats són pendents més accessibles i més accessos a un recinte diàfan i obert

El Parc de la Guineueta ja llueix la seva nova imatge, un cop acabada la remodelació de la part central i superior. Dos milions d’euros han rejovenit en dues fases els prop de 30.400 metres quadrats del parc, 46 anys després de la seva inauguració. El principal objectiu ha estat millorar el passeig i l’accessibilitat. Per això, les obres han suavitzat els pendents, al mateix temps que s’ha reparat i renovat el paviment, malmès per les arrels dels arbres. També s’ha obert i connectat millor el recinte amb els barris del voltant. S’han suprimit les tanques que envoltaven el parc i s’han creat nous accessos. En el cas de les entrades a tocar de les dues escoles del carrer de l’Artesania, s’ha aprofitat per crear un espai d’estada, per facilitar l’entrada i sortida dels alumnes amb seguretat.

La remodelació també ha substituït la xarxa de rec i l’enllumenat. Pel que fa a la vegetació, s’han retirat arbres i arbustos per donar més visibilitat als recorreguts. Han quedat pendents la plantació a algunes zones verdes. Les tasques es faran a la tardor, quan les temperatures siguin més idònies.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies