Pancartes a Ciutat Meridiana per demanar els projectes i obres pendents

Els veïns reclamen solucions al tancament del Mercat de Núria, el pas de l’aqüeducte a Can Cuiàs i les zones infantils

Amb pancartes i cartells els veïns de Ciutat Meridiana demanen a l’Ajuntament que tiri endavant els projectes del barri inclosos dins el PAD. Són reivindicacions molt antigues que, segons el veïns, cauen a cada mandat.  Entre elles hi trobem el trasllat de la seu de l’AV de Ciutat Meridiana, que porta 24 anys ubicada provisionalment en uns barracons, o la construcció d’un pas que connecti el barri amb Can Cuiàs fent servir l’aqüeducte de Ciutat Meridiana.  Les pancartes també reivindiquen la construcció de les zones infantils que s’havien d’haver enllestit ara fa un any, però que van amb retard per un error administratiu i ni tan sols han iniciat obres. Un altra demanda històrica són les escales mecàniques del carrer de Pedraforca.

Els veïns també han tornat a encartellar el Mercat de Núria, tancat fa ara deu mesos. Demanen solucions a la manca de comerç i productes de primera necessitat a la part alta del barri. També han recuperat les pancartes antigues que el vent havia despenjat de la façana de l’equipament.

Segons l’AV de Ciutat Meridiana durant el mandat només s’han dut a terme dos dels projectes previstos al PAD: la construcció d’unes escales a peu que connecten amb l’Escola d’Adults i el camí de Pedraforca. Temen que la resta de projectes quedin pendents, de nou, per a una nova legislatura.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies