Consell Plenari de Nou Barris

La sessió començarà a les 18.30h a la Sala de Plens

Aquest vespre a les 18.30h té lloc la primera sessió ordinària del Consell Plenari després de l’estiu, un cop ja celebrades l’audiència pública i una sessió extraordinària sobre ajustos del pressupost el passat 26 de setembre.

Districte de Nou Barris ofereix al seu web l’ordre del dia que inclou, entre altres qüestions, informar de l’aprovació inicial del Pla Especial Urbanístic amb l’objectiu de construir a la pista de futbol sala i patinatge de l’equipament esportiu CEM Guineueta, una coberta i unes grades. El govern també presentarà juntament amb ERC una proposició per canviar el nom de l’avinguda de Borbó per avinguda dels Quinze.

També s’hi debatran les diferents propostes d’acord dels grups municipals del Consell. Per exemple, el PSC proposarà instar al Consorci d’Educació crear un nou institut de Formació Professional al districte. Cs posarà sobre la taula els efectius disponibles de Guàrdia Urbana al districte. El PP inclou la demanda de la construcció del poliesportiu Artesania. El PdCat ha introduït una proposició/declaració condemnatòria de l’actuació policial l’1 d’Octubre de l’any passat.  A més, hi haurà l’habitual torn per als precs i preguntes a l’equip de govern.

La sala de plens està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició, que, a més, compten amb un servei d’interpretació de signes que funciona prèvia demanda al correu electrònic spitnb@bcn.cat fins a dos dies laborables abans de la sessió. L’espai és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, amb una zona reservada per a les cadires de rodes.

Si no hi podeu assistir, teniu la possibilitat de seguir la sessió en directe en streaming. 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies