San Froilan porta el pop i les tradicions gallegues a la plaça Major

Diumenge de missa i processó del sant pels voltants de la Seu del Districte

Els Amics de San Froilán celebren avui el seu dia gran. Les festes van començar divendres. Des d’aleshores omplen la plaça Major i la Seu del Districte d’aroma gallec. Gastronomia, cultura i sobretot molta festa que aplega gallecs i gallegues, però també centenars de veïns del districte i dels voltants que volen gaudir del pop i altres especialitats al ritme de la gaita. Avui arriba el moment més seriós, però. Arriba el Domingo das Mozas, amb la tradicional missa en honor de San Froilán al Pati de la Seu del Districte, i la processó que passejarà el sant pels carrers del voltant de la plaça Major.

La festa de San Froilán està plenament consolidada al districte. Està organitzada per l’associació Amigos de San Froilán, que va rebre el Premi Nou Barris 2007 i la Medalla d’Honor de Barcelona en reconeixement de la seva tasca cultural.

Si voleu detalls del programa, el podeu consultar al web.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies