Aprovat el pla per cobrir la pista esportiva de la Guineueta

Les obres també inclouran la construcció d’unes noves grades i vestidors

L’Ajuntament ha aprovat el Pla Especial Urbanístic per a la regulació de l’equipament esportiu CEM Guineueta. És el tràmit inicial que permetrà reformar la pista de futbol sala situada al costat del camp de futbol municipal de la Guineueta. Feia anys que les entitats usuàries, l’Associació Esportiva Babar, el Club de Patinatge de la Guineueta o l’Escola Esportiva Guineueta, reclamaven que es cobrís i dignifiqués la pista. Ara el projecte preveu començar al febrer de 2019 unes obres que construiran una coberta i unes grades, entre altres actuacions que duraran uns deu mesos.

El Pla Especial Urbanístic planteja la construcció d’una coberta per a la pista, de manera que sigui possible en un futur el tancament total de la canxa si així es decideix. Aquesta coberta tindrà una alçada de 12 metres, tot i que en alguns punts baixarà a 8 metres.

A més de la coberta, el pla també regula la construcció d’una nova grada, a sota de la qual se situaran uns vestidors, que es trobaran semisoterrats.

El pla urbanístic manté la qualificació d’equipament comunitari i dotacions actuals de la pista, però inclou una modificació per regular un espai annex a la pista esportiva. Qualifica de tècnic administratiu la caseta que Parcs i Jardins té al parc de la Guineueta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies