L’Ajuntament retira els pals d’agilitat canina de l’àrea d’esbarjo de la Prosperitat

Era una de les demandes dels usuaris del recinte que els consideraven perillosos per als animals

L’Ajuntament ha començat a retirar els pals d’agilitat canina de l’àrea d’esbarjo de la Meridiana. Ahir al migdia només restaven quatre pals de la vintena que hi havia instal·lats dins el recinte, pendents de retirar-se en breu. Segons els tenidors d’animals, els pals d’agilitat feien més nosa que servei, i podien arribar a ser un perill per als animals quan corrien en grup.

Per aquest motiu els usuaris habituals de l’àrea d’esbarjo van reunir signatures al gener i van demanar a l’Ajuntament l’eliminació dels pals. Segons els usuaris, aquests elements d’agilitat canina són perillosos per als animals i ja havien provocat alguns accidents quan els gossos jugaven en grup i topaven contra ells.

L’àrea d’esbarjo per a gossos de la Meridiana va ser la primera que es va fer a la ciutat. Això va permetre a l’Ajuntament observar el comportament dels animals i rectificar alguns dels problemes que van detectat els propis usuaris. En el seu moment, els tècnics municipals van renovar la sorra del recinte i van esborrar els grans forats que els gossos havien fet. Ara, s’estan retirant els pals d’agilitat, un compromís que va assumir l’Ajuntament a finals de gener. Pendents queden algunes de les millores que al seu dia els tenidors de gossos van fer arribar també a l’Ajuntament. Com per exemple, la instal·lació d’una segona porta per evitar que els gossos puguin escapar-se quan entra un altre usuari amb un animal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies