Consell de Barri del Turó de la Peira

La sessió informarà sobre els detalls de la inauguració del CEM Turó

Ens trobem enmig d’una altra tongada de consells de barri, un espai de trobada entre les associacions, entitats, ciutadans i ciutadanes i els responsables municipals, per tal de transmetre de forma directa la informació i poder recollir les opinions i suggeriments sobre tot allò que té a veure amb cadascun dels barris del districte. Avui és el torn del Turó de la Peira, que té cita a les 19h a l’Espai jove les Basses. La sessió servirà perquè els veïns coneguin les darreres novetats sobre el CEM Turó, la piscina i poliepsortiu que s’estan construint al carrer de Sant Iscle i que s’inaugurarà en breu. El govern també informarà sobre altres temes, com el nou equipament Nou Barris Activa i altres obres a la zona. L’ordre del dia és el següent:

1- Propera inauguració CEM Turó
2- Nou equipament Nou Barris Activa
3- Balanç Taula de Prevenció
4- Seguiment d’obres
5- Precs i preguntes

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies