Les Roquetes estrena una ‘Guia des de l’embaràs fins als sis anys de vida’

El projecte s’emmarca dins les actuacions del Pla de Barris

El Pla Comunitari Roquetes, conjuntament amb la xarxa de serveis i entitats del barri i amb el suport del Pla de Barris, han elaborat una guia que serveix per acompanyar les famílies en el procés de criança, des de l’embaràs i fins als sis anys de vida.

El document el podeu consultar en aquest enllaç. Es divideix en diverses etapes, en funció del moment vital de l’infant. A la guia trobareu tota la informació sobre els equipaments i serveis disponibles, així com els dies i hores en què s’organitzen grups com el de preparació per al naixement, el de preparació per a la paternitat, el projecte niu o el de postpart, entre d’altres.

També s’hi indiquen els dies i hores d’espais com el familiar, en què es troben famílies amb nens i nenes dels nou mesos als sis anys, i també informació sobre el grup de cocriança, l’espai infantil Roquetes o el servei d’atenció precoç, dirigit a famílies i infants amb problemes en el desenvolupament fins als 5 anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies