L’estrena del poliesportiu del Turó de la Peira s’endarrereix al gener

L’equipament tindrà un entorn renovat, amb jardins i accessos adaptats

El poliesportiu del Turó de la Peira s’estrenarà el proper mes de gener. Això suposa que els veïns han d’esperar un parell de mesos més del previst, poca cosa en comparació amb els 30 anys que van durar les reivindicacions per aconseguir que s’enderroqués l’antiga piscina, ja obsoleta, i s’edificarà un equipament nou. Les obres estan pràcticament acabades però queda pendent resoldre el concurs per a la gestió del poliesportiu.

L’Ajuntament ha destinat gairebé vuit milions d’euros a la construcció de l’edifici, que s’ha fet amb paràmetres ecològics. L’estructura és de fusta sostenible, s’hi ha instal·lat un jardí vertical com a protecció solar i, a més, tindrà plaques solars i climatització aerotèrmica. Dins hi trobarem als baixos una piscina, més àmplia i llarga que l’anterior. A la segona planta se situa una pista poliesportiva que substitueix la pista a l’aire lliure del Club de Futbol Sala Montsant.

L’estrena del Centre Esportiu Municipal Turó vindrà acompanyada de la remodelació de l’entorn. S’hi ha fet accessos nous i adaptats tant al centre com a l’escola Calderón de la Barca. A més, la pista de futbol sala s’ha convertit en uns jardins i espais interiors públics. En total l’Ajuntament ha actuat en uns 3.500 metres quadrats de superfície.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies