Un dilluns amb més usuaris de l’habitual a la Biblioteca de Nou Barris

L’equipament reobre una setmana més tard del previst però amb millores incloses 

Els taulells de la Biblioteca Nou Barris van tenir ahir dilluns al matí més activitat de l’habitual. L’equipament va reobrir ahir després de gairebé quatre mesos d’obres i van ser molts els usuaris que van aprofitar el primer dia per apropar-se i retornar els documents en préstec. Durant el temps que ha estat tancada, s’han actualitzat les mesures antiincendi de l’edifici. L’equipament va tancar les portes el 2 de juliol per fer unes obres que han  ignifugat els sostres, han tancat quatre finestres com a tallafoc, i han creat tres sortides d’emergència noves. D’aquestes, dues són a la planta baixa, a la secció de premsa i a la secció infantil; i l’altra a l’entreplanta a la zona de serveis tècnics.

S’ha aprofitat les obres també per adaptar per a persones amb diversitat funcional  els serveis (lavabos) de la planta baixa i les botoneres de l’ascensor. A més, s’ha renovat el mobiliari de la secció de petits lectors.

Estava previst que la biblioteca obrís dilluns passat, però finalment ha reobert una setmana més tard perquè s’han pintat alguns espais, cosa que en principi no estava previst. Mentre han durat les obres, els usuaris podien fer la devolució dels préstecs en altres biblioteques de la xarxa. Durant aquesta setmana de pròrroga de les obres, els treballadors han classificat i endreçat tots els documents que els usuaris han anat retornant en altres biblioteques.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies