Obres a l’enllumenat del carrer de la Guineueta

Els operaris substitueixen els llums per tecnologia LED de baix consum

Aquesta setmana han començat les obres de millora de l’enllumenat al carrer de la Guineueta. Tal com ja s’ha fet en altres indrets, com ara el Parc Central de Nou Barris i les reurbanitzacions de carrers, l’actuació renova l’enllumenat existent i introdueix la tecnologia LED, per tal de millorar l’eficiència energètica i el rendiment de la instal·lació.

Les obres està previst que acabin al mes de desembre. Fins aleshores, els veïns i veïnes es trobaran amb restriccions parcials a la zona d’aparcament, allà on els operaris estiguin treballant. Tot i això, el trànsit al carrer no es veurà afectat i no es preveuen talls de circulació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies