El mercat de Montserrat tindrà un nou edifici

Segons un acord inicial l’edifici podria ubicar-se en uns terrenys just al costat de les instal•lacions actuals

L’Institut de Mercats ha arribat a un acord amb la Junta del Mercat per tal construir un nou Mercat de Montserrat en el solar adjacent a l’actual equipament.  En les properes setmanes, l’assemblea de paradistes valorarà la decisió. Si la ratifiquen es redactarà el projecte bàsic i el projecte executiu entre els darrers mesos de 2018 i els primers de 2019.

L’acord inicial preveu que el nou mercat comptarà amb un autoservei d’uns 1.300 m2, i una zona soterrània de càrrega i descàrrega i d’aparcament per als paradistes, a banda d’un aparcament per a clients d’unes 50 places. L’acord també explicita l’encàrrec a l’Institut de Mercats perquè faci la proposta del mix comercial que requerirà el nou mercat.

A diferència de la resta de mercats municipals, no serà necessari instal·lar-hi un mercat provisional, ja que el nou mercat s’ubicarà en un edifici de nova construcció a l’actual solar del carrer d’Aiguablava amb la via Favència. El destí de l’antic mercat es decidirà per part del districte de Nou Barris mitjançant un procés participatiu.

En paral·lel, s’avançarà en els tràmits administratius necessaris i es duran a terme els acords individuals amb cada un dels paradistes del mercat de cara a la seva ubicació en el nou mercat, per tal que la construcció del mercat pugui començar a inicis del proper mandat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies